Vis frem din bedrift under Forsvarskonferansen

20. september samles representanter fra Forsvaret, næringslivet, forvaltningen og politikken i Trøndelag for å diskutere og lære mer om beredskap, sikkerhet, forsvar og totalforsvar. Tittelen for årets konferanse er Nordisk samarbeid i en NATO-ramme.

For å komme i posisjon til å levere til Forsvaret eller beredskapssektoren, er det viktig å være synlig. For bedrifter kan det også være en fordel å samarbeide for å få en sterkere posisjon opp mot Forsvaret.

For å bidra til økt synlighet, og bedre kjennskap til relevante bedrifter, tilbyr vi standplass under årets konferanse. Her får din bedrift mulighet til å vise seg fram for et svært relevant publikum, og stifte bekjentskap med andre bedrifter som jobber opp mot forsvars- og beredskapssektoren.

Påmeldingen til standplass er avsluttet.

Praktisk informasjon:

  • Ved standen får du et bord, stoler og uttak for strøm – inkludert i prisen. Standvegger og annet standmateriell må bedriften stille med selv dersom det er ønskelig
  • Standen er 2 x 3 meter
  • Pris: 3000 kroner for en standplass
  • Standen skal være ferdig rigget før konferansestart klokken 08:30
  • Førstemann til mølla-prinsippet gjelder 
  • For å stå på stand må du i tillegg være påmeldt konferansen. Meld deg på her: https://www.forsvarskonferansen.no/ 

Del nyhet:

Kontakt:
Ebbe Deraas
Cluster Manager