mai 22, 2023

Invitasjon til næringslivsdelegasjon til Danmark

Innovasjon Norge inviterer norske bedrifter til å delta på næringslivsdelegasjonen til København og Aarhus 15-16. juni innenfor temaene grønn omstilling, helse og forsvar.

Som en del av DD.MM. Kong Harald og Dronning Sonjas offisielle besøk til Danmark 15. og 16. juni 2023 lager vi en møteplass for norsk og dansk næringsliv. Temaene for konferansene vil være grønn energi, karbonfangst- og lagring, helseteknologi, livsvitenskap, forsvarsindustri og grønn maritim.  

Norge og Danmark har ambisjoner om å være verdensledende innen grønn omstilling og bærekraft. Næringslivsdelegasjonen i juni vil gi norske og danske bedrifter en arena for å utveksle ideer, presentere løsninger og drive nettverksbygging. 

Meld deg på før 23. mai.

Les mer og meld deg på her.

Del nyhet:

Kontakt:
Ebbe Deraas
Cluster Manager