Forsvaret kan være din nye kunde

Foto: Fredrik Ringnes/Forsvaret

Har bedriften din noe Forsvaret trenger? Nå har du sjansen til å fortelle oss mer om det!

2. og 3 juni i år inviterer vi ved Forsvarets forskningsinstitutt et utvalg norske små og mellomstore industriaktører og oppstartselskaper til nettmøte. Vi stiller et enkelt spørsmål: Hva kan dere tilby oss?, skriver FFI på sin hjemmeside.

FFI skriver videre:

Vi er på jakt etter å høre om ny teknologi som kan hjelpe Forsvaret. Derfor vil vi gjerne ha mer innsikt i potensialet hos små og mellomstore industriaktører og gründermiljøer i Norge. 

Tett på problemene

Vi arbeider tett med det vi kaller problemeiere i Forsvaret. Problemeiere kan blant annet være fagmiljøer som teknologien er relevant for. De formidler sine behov til FFI, og vi ser etter løsninger for dem. Noen av løsningene kan være dine. Nå kan du få sjansen til å presentere dem for oss. 

To trinn inn

Vi velger ut deltakerne i to trinn: Første trinn er åpen påmelding for alle interesserte med frist 13. mai (lenke til skjema over/til høyre). Det neste trinnet er at vi inviterer noen av bedriftene til å presentere seg selv og løsningene sine.

Vi trenger flere nytenkere

FFIs viktigste forum for industriell nytenking heter ICE worx. Det er FFIs senter for innovasjon, konseptutvikling og eksperimentering. ICE worx samarbeider tett med Forsvaret. I 2021 og så langt i 2022 har innovasjonssenteret fått mange henvendelser fra ulike industriaktører og gründere.

Dette er andre gang vi arrangerer slike nettmøter i regi av ICE worx. Første gang var i februar og flere av bedriftene vi da møtte er nå i dialog med forskningsmiljøer ved FFI om videre samarbeid. 

Forsvaret trenger flere gode partnere. Nå har bedriften din sjansen. Grip den!

I denne runden med nettmøter vil vi invitere inn mellom fire og seks bedrifter. Hvis du ikke har anledning til å søke nå eller ikke får plass – fortvil ikke. Dette er ikke siste gangen vi inviterer til nettmøte. Så abonner på vårt nyhetsbrev så får beskjed neste gang ICE worx har arrangementer som kan være interessante for deg og din bedrift.

Les mer og meld deg på her.

Del nyhet:

Kontakt:
Ebbe Deraas
Cluster Manager