Teknologidager med Hæren 2023

Onsdag

23. - 24.

august

2023

Kl.

08:30

-

14:00

Kontaktperson:

Hærens Våpenskole og FSi samarbeieder om å arrangere Teknologidager i Rena leir 23 – 24 august 2023. Rena leir er Hærens største leir i Sør-Norge og tilholdssted for viktige fag- og operative miljøer som bl a Hærens Våpenskole, Telemark Bataljon og Forsvarets spesialkommando.

Målsettingen med arrangementet er å legge til rette for dialog mellom brukermiljø i Hæren og representanter for forsvarsbedriftene. Programmet vil bestå av faglige presentasjoner i plenum med autonomi i fokus.  I tillegg blir det utstilling både fra Hæren og bedrifter med mulighet for demonstrasjoner i utstillingsområdet.   På kvelden er det et sosialt program med middag på Elgstua Hotell i Elverrum. 

Utstillingen legges til Camp Rødsmoen like utenfor leiren (nærøvingsfelt).  Her står det to store plasthaller tilgjengelig for utstilling og presentasjoner.  Det er rikelig med plass på området utenfor plasthallene til å gjennomføre demonstrasjoner.  Det vil bli satt opp busstransport for Forsvarets personell mellom Rena leir og Camp Rødsmoen. 

Innovativte teknologibedrifter som er nye i forsvarsmarkedet ønskes særlig velkommen.

Demonstrasjoner Det legges til rette for gjennomføring av demonstrasjoner i utstillingsområdet.  (NB, ikke skytebanen.) Bedrifter som ønsker å benytte seg av muligheten kan melde interesse for å demonstrere til [email protected], så setter vi opp en tidsplan og legger inn i programmet. 

Del aktivitet:

Kontakt:
Ebbe Deraas
Cluster Manager