Internasjonalt industrisamarbeid – nye muligheter

onsdag

03.

mars

2021

Kl.

13:00

-

14:30

Påmeldingsfrist: 1. mars

Arrangør: MIDSEC

Kontaktperson:

26. november 2020 arrangerte MIDSEC digitalt seminar om internasjonalt industrisamarbeid. Nå følger vi opp suksessen med et nytt digitalt arrangement onsdag 03. mars kl 13:00–14:30 med to konkrete hovedtema:

Seniorrådgiver Bjarne Nermo (Brig (P)) fra Holtan & Partners vil orientere om det sør-koreanske alternativet til nye stridsvogner for Hæren. Et prosjekt som antydes å bli på 12-15 mrd kr. Det er et behov for å etablere et robust grunnlag for en  avtale om internasjonalt industrisamarbeid (gjenkjøpsforpliktelser). Holtan & Partners bistår Huyndai i dette viktige arbeidet. Her vil dere få innsikt i hvilke mulighetene som kan være aktuelle.

Selv om flere av medlemmene i MIDSEC har både lang og god erfaring med internasjonalt industrisamarbeid, så legger vi også opp til at Bjarne Nermo vil dele av sine erfaringer med denne type prosesser. Han har en 38-års lang karriere bak seg i Forsvaret, med de siste årene som ansvarlig for en omfattende investeringsportefølje. Her blir det en enestående mulighet til å få høre om verdifulle erfaringer fra begge sider i anskaffelsesprosesser. Det legges opp til tilstrekkelig med tid til en god dialog med alle deltakere.

Påmelding til klyngeleder Tom Guttormsen ([email protected]) senest mandag 1. mars, for tilsending av Teams-invitasjon.

Del aktivitet:

Kontakt:
Ebbe Deraas
Cluster Manager