Innovasjonstalen 2020

Onsdag

17.

Juni

2020

Kl.

13:00

-

14:45

Webinar

Arrangør: Innovasjon Norge

Kontaktperson:

Innovasjon Norge inviterer til Innovasjonstalen 2020 – Rustet til restart.

En rekke tiltak skal hjelpe næringslivet gjennom koronakrisen, men ingen kan spå hvordan det egentlig ser ut på den andre siden av pandemien. Skal vi jobbe for å komme tilbake der vi slapp? Hvor går vi når kjente veier er stengt, men nye og ukjente områder er åpne?

Årets innovasjonstale blir nettbasert. Vi presenterer ny kunnskap om tilstanden for norske virksomheter, stiller de utfordrende spørsmålene og forsøker å peke i retning av hvor svarene kan ligge. Ingen forutså følgende av pandemien, nå samler vi noen av de skarpeste hodene for å diskutere norske muligheter.

Næringslivet jobber over hele landet, det gjør vi også. Derfor er del en av Innovasjonstalen 2020 felles for alle, mens del to er delt etter regionene. Hvilke muligheter ser vi og våre partnere i de ulike områdene?

I Trøndelag har vi et mangfoldig næringsliv. Men koronakrisen har truffet hardt her også. Er det mulig å satse i motgang og lykkes? Du møter teknologibedriften Checkware og Øyna kulturlandskapshotell, to bedrifter med helt ulike utgangspunkt, men som begge har evnet å se nye muligheter i krisetid. NHO og Fylkesordfører kommer, og sammen skal vi diskutere hvordan vi skal klare å snu oss fra å tenke krise til å tenke langsiktig utvikling og konkurransekraft for regionen!

Arrangementet er åpent og gratis for alle – vi håper du ønsker å følge med fra en skjerm nær deg den 17.juni kl. 13:00-14:45.

Mer informasjon og påmelding her.

Del aktivitet:

Kontakt:
Ebbe Deraas
Cluster Manager