Forsvarskonferansen 2023

onsdag

20.

septmeber

2023

Kl.

08:30

-

16:00

Scandic Hell

Kontaktperson:

20. september er det klart for Forsvarskonferansen 2023. Til konferansen kommer blant annet forsvarssjef Eirik Kristoffersen og Tor Bukkvoll, sjefsforsker ved Forsvarets Forskningsinstitutt.

Fra pressekonferanse om krigen i Ukraina og sikkerhetssituasjonen i våre nærområder 31. oktober 2022. Forsvarssjef General Eirik Kristoffersen. Foto: Torbjørn Kjosvold / Forsvaret.

Forsvarskonferansen har i år fått tittelen Nordisk samarbeid i en NATO-ramme. Hensikten med konferansen er å synliggjøre de utfordringer og muligheter som dagens sikkerhets- og forsvarspolitiske situasjon gir for samfunn, næringsliv og forsvar. Hvordan påvirker krigen i Ukraina oss? Hva kan svensk/finsk NATO-medlemskap innebære?

Gjennom en kombinasjon av innlegg, samtaler, utstillere fra næringslivet og demonstrasjon av Forsvarets kapasiteter, er målet å sikre økt kompetanse for alle deltakerne, etablere et tettere nettverk og sammen ha en fin og meningsfull konferanse.

På programmet er blant annet forsvarssjef Eirik Kristoffersen, Tor Bukkvoll – sjefsforsker ved Forsvarets Forskningsinstitutt, leder i Utenriks- og forsvarskommiteen på Stortinget og tidligere forsvars- og utenriksminister- Ine Eriksen Søreide, Peter Nygren, Director Business Development BAE Systems Hägglunds, for å nevne noen.

Årets konferansier er Snorre Valen, redaktør for Trønderdebatt og leder av Kringkastingsrådet.

Hold deg oppdatert på nyheter om konferansen via Forsvarskonferansens hjemmeside, eller på LinkedIn.

Del aktivitet:

Kontakt:
Ebbe Deraas
Cluster Manager