Vil du delta på Enforce Tac i Tyskland 24.-26. februar 2025?

Trade fair activity ENFORCE TAC 2024

Enforce Tac er en av de største europeiske sikkerhets- og forsvarsmessene og gjennomføres i Nürnberg, Tyskland den 24-26 februar 2025. Dere inviteres herved til å bli en del av den norske paviljongen.

I samarbeid med Solid Ground v/David Faller etablerer MIDSEC en norsk paviljong under messen. Hensikten er å lage et felles utstillingsvindu for å synliggjøre norsk industri og oppstartsbedrifter som jobber inn mot forsvars- og sikkerhetssektoren.

Ved å etablere et fellesskap mellom norske bedrifter under samme paviljong, får vi en meget sterk profileringseffekt med svært gode muligheter inn mot et globalt marked. I tillegg får vi bygget et fellesskap mellom de norske aktørene som jeg tror alle vil ha god nytte av.

ENFORCE TAC 2024

Plass på 750 kvm norsk paviljong

Vi leier et sentralt plassert areal på 750 kvm like ved hovedinngangen til messen. Vi har fremforhandlet en meget fordelaktig kvadratmeterpris som inkluderer leie av egen stand, bygging av vegger, print og oppsett av profileringsfolie på veggene, bord, stoler, strøm, internett og et fellesområde/sosialt område inkludert møterom og catering under messedagene. Dere slipper ekstrakostnadene for å bygge opp og drifte egen standplass. Dersom dere har noen spesielle behov utover dette, som for eksempel multimedialøsninger eller egen lyssetting, hjelper vi i planlegging og oppsett av løsningen til lavest mulig pris.

Enforce Tac 2024

Støtte fra Innovasjon Norge

Dere kan selv bestemme størrelsen på egen standplass, enten dere har behov for to eller 40 kvm, og dere betaler for deres kvadratmetre. Dere er søknadsberettiget for Innovasjon Norge sin tilskuddsordning for deltakelse på internasjonale messer. Det gjør at Innovasjon Norge dekker halvparten av messekostnadene.

Felles transport

Vi kommer også til å tilby en god og rimelig transportløsning av varer/materiell som dere trenger å vise fram under messen, det kommer rabatterte flybilletter til München, rabatterte leiebilpriser og rabatterte hotelløsninger. De detaljene tar vi etter hvert.

Interessert?

I første omgang trenger vi en tilbakemelding fra dere om dere er interesserte i å delta på den norske paviljongen og evt. hvor stor standplass (hvor mange kvadratmeter) dere trenger.

Vi ber derfor om tilbakemelding på e-post til Ebbe Deraas innen 27. juni. 2024.

ENFORCE TAC 2024

Del nyhet:

Kontakt:
Ebbe Deraas
Cluster Manager