På Trygg Grunn!

Trygg-Grunn på Forsvarskonferansen Foto: Malin Lystad Landrø

VR-selskapet Trygg-Grunn blir nå medlem i MIDSEC.

Trygg-Grunn er et norsk selskap med hovedkontor i Trøndelag som spesialiserer seg på bruk av virtuell virkelighet (VR) for opplæring og trening, spesielt innen helsesektoren.

Trygg-Grunn tilbyr VR-løsninger som har fokus på pedagogikk fremfor maksimal utnyttelse av teknologi, forteller Per Erik Daviknes. Han startet selskapet i 2017 sammen med medgründer Geir Magne Nes. De har begge bakgrunn fra Forsvaret.

Per Erik Davidnes i Trygg-Grunn og Ebbe Deraas i MIDSEC

VR-scenariene til Trygg-Grunn er utformet for å forbedre kompetanse og beredskap på en mer engasjerende og effektiv måte enn tradisjonelle metoder.

– Vi lager VR-løsninger som gjør det mulig for ansatte i offentlige tjenester å gjennomgå realistiske treningsscenarier. Opplæringen er engasjerende, effektiv og en enkel løsning som gir høyere effekt enn tradisjonell opplæring, forteller Daviknes.

Trygg-Grunn har opplæringsløsninger som treffer meget godt mot en rekke næringer og offentlige organer.

– Både politi og forsvar i en rekke land har fattet interesse for løsningene og gjort anskaffelser fra Trygg-Grunn, sier leder i MIDSEC, Ebbe Deraas. I tillegg til at de står godt på egne ben, vil Trygg-Grunn være en meget god samarbeidspartner for mange av våre medlemmer, sier han.

Trygg-Grunn AS ønsker å posisjonere seg som en ledende aktør innen VR-baserte trenings- og opplæringsløsninger for forsvars- og sikkerhetsindustrien.

– Medlemskapet i MIDSEC representerer en strategisk satsning for oss, sier Daviknes. Vi ønsker å utforske nye samarbeidsmuligheter med andre medlemmer for å utveksle erfaringer og kunnskap, samt å bygge sterke nettverk for å identifisere og få tilgang til nye markeder, både nasjonalt og internasjonalt, sier Per Erik Daviknes.

Du kan også møte Trygg-Grunn på Forsvarskonferansen den 19. september.

Del nyhet:

Kontakt:
Ebbe Deraas
Cluster Manager