Nytt medlem: Barents Outdoor

Nora Helliksen i Barents Outdoor og Ebbe Deraas i MIDSEC. Foto: Lars Bugge Aarset

Teltprodusenten Barents Outdoor på Melhus har nå blitt medlem i MIDSEC Defence and Security Cluster.

Nora Helliksen og Barents Outdoor signerte medlemsavtale på årssamlingen med MIDSEC Defence and Security Cluster i juni.

– Sammen med de andre spennende selskapene i klyngen gleder vi oss til å bidra med vårt, for å ytterligere styrke Trøndelag sin unike posisjon som forsvarsknutepunkt i Norge og Norden, sier gründer og daglig leder i Barents Outdoor, Nora Helliksen. Tusen takk for at vi har fått muligheten til å være med i MIDSEC, sier hun.

Barents Outdoor er leverandør av telt til Forsvaret. Foto: Barents Outdoor

En viktig aktør i klyngen

– Barents er et etablert selskap som nettopp har fått til en stor forsvarsleveranse. Barents er en pådriver for løsninger for levetidsforlengelse og er en stor inspirasjonskilde. De kommer til å bli en viktig aktør i MIDSEC-klyngen, sier Ebbe Deraas som er klyngeleder i MIDSEC.

Les også: Forsvaret får nye patruljetelt

– Barents Outdoor er langt fremme når det gjelder bærekraft. Det gjenspeiles i teltenes høye kvalitet; de er robuste og brukervennlig og lette å reparere og vedlikeholde, sier Tomas Beck, sjef Landkapasiteter i Forsvarsmateriell til Forsvarets Forum.

Du kan møte Barents Outdoor på Forsvarskonferansen den 19. september.

Del nyhet:

Kontakt:
Ebbe Deraas
Cluster Manager