Nytt medlem: Rapid Rappel Technology

Foto: Rapid Rappel

Foto: Rapid Rappel
Foto: Rapid Rappel

Rapid Rappel Technology AS er en gründerbedrift som siden 2016 har jobbet med å utvikle et rappeleringssystem som er spesielt egnet for forsvar og politi. Vi kan nå ønske Rapid Rappel Technology som nytt medlem i MIDSEC.

Systemet er utviklet med hjelp av lokalt designbyrå, FFI og egen kompetanse over flere år. Taubremsen har to patenter og er unikt på markedet. Rapid Rappel Technology lanserte produktet i februar 2024 på Enforce Tac i Tyskland og har nå salg til flere land i Europa og i Midtøsten.

– Siden dette firmaet kun består av meg fant jeg ut tidlig at jeg trengte folk rundt meg med kompetanse innen flere ulike områder, sier Morten Mondal som er gründeren bak bedriften. Proneo har vært en veldig god støttespiller for firmaet siden oppstart i 2016 og MIDSEC blir nå en god ressurs for all kompetanse innenfor forsvarsindustrien, sier han.

Les mer om Rapid Rappel Technology

Foto: Rapid Rappel
Foto: Rapid Rappel

Del nyhet:

Kontakt:
Ebbe Deraas
Cluster Manager