En krevende periode for næringslivet

Vi befinner oss nå i en situasjon som var utenkelig for bare to uker siden. De globale konsekvensene kan synes enorme, men de fleste av oss er naturlig nok mest opptatt av betydningen av det som treffer den enkelte. Vi er alle berørte av det som skjer, og MIDSEC vil bidra til at vi sammen kan komme gjennom dette på en bedre måte.

I perioden fremover vil MIDSEC derfor kontakte medlemsbedrifter for å kartlegge status og behov. Vi er innforstått med at bedriftene må prioritere presserende utfordringer, så ta gjerne kontakt med klyngeleder Tom Guttormsen på telefon eller e-post når det måtte passe: +47 48 12 43 48 | [email protected]

MIDSEC og FI er i løpende kontakt med Klyngeprogrammet, Innovasjon Norge og andre regionale og sentrale aktører som jobber for at næringslivet skal komme best mulig gjennom denne krevende perioden. Det er næringslivets behov som skal dekkes, og vi vil fortsette å bistå på måter som kommer næringslivet til gode.

Nye og eksisterende tiltak og krisepakker rettet mot næringslivet blir iverksatt eller oppdatert fortløpende, og det kan være vanskelig å følge med på den store informasjonsstrømmen. Derfor har FI laget en oversikt over råd og korona-tiltak for bedrifter og bedriftseiere.

Nettstedet Shifter.no har også laget en guide gjennom krisepakke-jungelen for startups, gründere og selvstendig næringsdrivende, som oppdateres fortløpende.

Del nyhet:

Kontakt:
Ebbe Deraas
Cluster Manager