NORBIT kåret til “årets bedrift” av NiT

Trondheim Havn fotografert med en av NORBITs integrerte sonar-løsninger (NORBIT iWBMSh STX). Foto: NORBIT

Vi gratulerer MIDSEC-bedriften NORBIT med tittelen «Årets Bedrift», som de ble tildelt i forbindelse med næringslivskonferansen Manifestasjon 2019.

NORBIT ASA er klyngebedrift i både NCE Aquatech og MIDSEC.
Prisen «årets bedrift» deles årlig ut av Nordea i samarbeid med Næringsforeningen i Trondheimsregionen.

– Vårt selskap er dyrket på en nær dialog med andre aktører. Det være seg nyskapingsmiljøet i Norge, leverandører eller andre. For eksempel kan vi være en teknologipartner for nye og etablerte bedrifter innen FoU og innovative løsninger. Vi ser blant annet flere potensielle samarbeidsaktører innen vårt forretningsområde «oceans», forteller CEO i NORBIT, Per Jørgen Weisethaunet.

Juryens begrunnelse sier blant annet at NORBIT er et meget godt eksempel på en virksomhet som kan vise til sterke resultater og soliditet gjennom flere år, og som har bidratt til å skape mange arbeidsplasser i regionen. De er en vellykket teknologibedrift fra Teknologihovedstaden som produserer lokalt, og som har en betydelig internasjonal virksomhet. 

Les mer her.

Del nyhet:

Kontakt:
Ebbe Deraas
Cluster Manager